Vepřová žebírka plněná šunkou
35 min.
Ingredience
- 700gramůVepřová žebra
- 1lžičkaSůl
- 100gramůŠunka dušená
- 2lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 2kusyVejce slepičí
- 4lžíceStrouhanka
- 150mililitrůOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
934 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
84 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
255 mg
Cukr
624 mg
Postup přípravy
- 1Z omytých žebírek odstraníme kost, maso naklepeme, po okrajích nařízneme a osolíme. Na polovinu žebírka položíme plátek šunky a zakryjeme druhou polovinou žebírka. Okraje masa přiklepneme paličkou.
- 2Naplněná žebírka obalíme v hladké mouce, rozšlehaných vejcích a ve strouhance. Na pánvi na rozehřátém oleji maso smažíme zvolna po obou stranách.
- 3Vhodnou přílohou je bramborová kaše a čerstvá zelenina.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.