Vepřová žebírka plněná šunkou

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
934 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
84 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
255 mg
Cukr
624 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z omytých žebírek odstraníme kost, maso naklepeme, po okrajích nařízneme a osolíme. Na polovinu žebírka položíme plátek šunky a zakryjeme druhou polovinou žebírka. Okraje masa přiklepneme paličkou.
  • 2
    Naplněná žebírka obalíme v hladké mouce, rozšlehaných vejcích a ve strouhance. Na pánvi na rozehřátém oleji maso smažíme zvolna po obou stranách.
  • 3
    Vhodnou přílohou je bramborová kaše a čerstvá zelenina.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.