Vepřová žebírka se zeleninou
50 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaSůl
- 2lžíceOlej stolní
- 1kusZeleninová směs jarní - mražená
- 30gramůMáslo čerstvé
- 4kusyVepřové kotlety
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
328 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
19 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
7 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Žebírka na okraji několikrát nařízneme, naklepeme, osolíme a na rozpáleném oleji opečeme z každé strany asi 4 minuty. Dáme je do nahřáté mísy.
- 2Do výpeku přidáme máslo, zpěníme v něm cibuli nakrájenou nadrobno, zaprášíme moukou, osmahneme, vložíme zeleninu, osolíme, opepříme, trochu podlijeme a dusíme doměkka.
- 3Žebírka obložíme připravenou zeleninou a podáváme s vařenými brambory.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.