Vepřová žebírka se zeleninou

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
328 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
19 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
7 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Žebírka na okraji několikrát nařízneme, naklepeme, osolíme a na rozpáleném oleji opečeme z každé strany asi 4 minuty. Dáme je do nahřáté mísy.
  • 2
    Do výpeku přidáme máslo, zpěníme v něm cibuli nakrájenou nadrobno, zaprášíme moukou, osmahneme, vložíme zeleninu, osolíme, opepříme, trochu podlijeme a dusíme doměkka.
  • 3
    Žebírka obložíme připravenou zeleninou a podáváme s vařenými brambory.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.