Vepřové chuťovky

25 min.
Japonsko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
254 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
25 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
780 mg
Cukr
429 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vepřové plátky trochu naklepeme, osolíme a opepříme. Do větší pánve nalijeme olej, a když je rozpálen, vložíme do něj plátky masa, které smažíme asi 6 minut, dokud nejsou po obou stranách dozlatova. Po vyjmutí je vložíme do studené vody, tak aby maso zůstalo syrovější.
  • 2
    Vepřové plátky nakrájíme ještě na tenčí plátky. V misce smícháme nastrouhané ředkvičky, zázvor, bazalku a pastu wasabi. Do další menší misky si připravíme ponzu, ve které maso namáčíme a doplňujeme smíchanou směsí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.