Vepřové chuťovky
25 min.
Ingredience
- 2plátkyVepřové maso libové
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1decilitrOlej slunečnicový
- 2decilitryOmáčka Ponzo
- Chuťovky
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
254 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
25 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
780 mg
Cukr
429 mg
Postup přípravy
- 1Vepřové plátky trochu naklepeme, osolíme a opepříme. Do větší pánve nalijeme olej, a když je rozpálen, vložíme do něj plátky masa, které smažíme asi 6 minut, dokud nejsou po obou stranách dozlatova. Po vyjmutí je vložíme do studené vody, tak aby maso zůstalo syrovější.
- 2Vepřové plátky nakrájíme ještě na tenčí plátky. V misce smícháme nastrouhané ředkvičky, zázvor, bazalku a pastu wasabi. Do další menší misky si připravíme ponzu, ve které maso namáčíme a doplňujeme smíchanou směsí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.