Vepřové hašé
55 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1kusVejce slepičí
- 100mililitrůHovězí vývar základní
- 480gramůVepřové ve vlastní šťávě
- 5lžicMléko polotučné
- 2dekagramyMouka pšeničná hladká T 650
- 2kusyŽemle tuková
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
504 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
37 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
602 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Housky nakrájíme na plátky, zakapeme mlékem a necháme nasát.
- 2Na sádle z konzervy osmahneme drobně nakrájenou cibuli,
- 3zaprášíme moukou a osmahneme, zalijeme vývarem, osolíme, opepříme a dobře povaříme.
- 4Vmícháme drobně nakrájené maso z konzervy, rozmělněné housky, promícháme a chvíli podusíme.
- 5Před podáváním vmícháme vejce a necháme je srazit.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.