Vepřové hašé

55 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
504 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
37 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
602 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Housky nakrájíme na plátky, zakapeme mlékem a necháme nasát.
  • 2
    Na sádle z konzervy osmahneme drobně nakrájenou cibuli,
  • 3
    zaprášíme moukou a osmahneme, zalijeme vývarem, osolíme, opepříme a dobře povaříme.
  • 4
    Vmícháme drobně nakrájené maso z konzervy, rozmělněné housky, promícháme a chvíli podusíme.
  • 5
    Před podáváním vmícháme vejce a necháme je srazit.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.