Vepřové jazyky na česneku

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
703 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
58 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
79 mg
Cukr
38 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jazyky dobře omyjeme a očistíme. Vaříme je v osolené vodě asi 1 hodinu.
  • 2
    Po uvaření jazyky oloupeme a nakrájíme na plátky (napříč).
  • 3
    Zpěníme na sádle utřený česnek, přidáme plátky jazyka, okmínujeme a prudce z obou stran opečeme. Při opékání dochucujeme solí.
  • 4
    Vhodnou přílohou je bramborová kaše nebo brambory, kompot a salát.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.