Vepřové karbanátky s pórkem

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
965 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
77 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mleté vepřové maso smícháme v míse se solí, pepřem a spařeným, na kolečka nakrájeným pórkem. Dobře promícháme. Vejce rozkvedláme s hladkou moukou, mlékem a se šetkou soli. Umícháme řidší těstíčko a vmícháme do něj masovou směs.
  • 2
    Směs naběračkou lijeme do tvaru karbanátků na pánev s rozehřátým olejem a smažíme po obou stranách.
  • 3
    Můžeme podávat s bramborovou kaší nebo s tmavým chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.