Vepřové koleno s ledvinkami
90 min.
Ingredience
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 80gramůSádlo škvařené
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 200gramůVepřové ledvinky
- 2lžíceKečup
- 2kusyVepřové koleno
- 1kusCibule
- 0,5litrVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1763 kcal
Bílkoviny
96 g
Tuky
151 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
538 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Očištěná a omytá kolena vykostíme, nakrájíme na kostky, osolíme a opepříme.
- 2Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na sádle, vmícháme mletou papriku, mírně osmahneme a podlijeme horkou vodou. Přidáme nakrájená kolena, kečup a očištěné, spařené a na plátky nakrájené ledvinky. Vše dusíme doměkka. Během dušení pokrm občas zamícháme a mírně podléváme horkou vodou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.