Vepřové koleno s ledvinkami

90 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1763 kcal
Bílkoviny
96 g
Tuky
151 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
538 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěná a omytá kolena vykostíme, nakrájíme na kostky, osolíme a opepříme.
  • 2
    Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na sádle, vmícháme mletou papriku, mírně osmahneme a podlijeme horkou vodou. Přidáme nakrájená kolena, kečup a očištěné, spařené a na plátky nakrájené ledvinky. Vše dusíme doměkka. Během dušení pokrm občas zamícháme a mírně podléváme horkou vodou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.