Vepřové koleno se zelím
35 min.
Ingredience
- 300gramůVepřové koleno
- 200gramůZelí kysané
- 1lžičkaSůl
- 2špetkyPepř černý mletý
- 1lžičkaCukr krupice
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
491 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
39 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Vepřové koleno vykostíme a nakrájíme na kostky.
- 2Maso smícháme s kysaným zelím a ve vhodné nádobě vaříme v mikrovlnné troubě při plném výkonu 10-15 minut. V polovině doby vaření zamícháme. Osolíme a opepříme podle chuti, zelí můžeme přisladit.
- 3Ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.