Vepřové kostky na paprice a zázvoru

85 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
913 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
50 g
Sacharidy
68 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli nakrájíme na jemno. Vepřové maso nakrájíme na kostky o velikosti cca 3 cm.
  • 2
    Ve velkém hrnci rozpustíme sádlo a opečeme na něm cibuli dosklovita. Přidáme nakrájené maso a zprudka osmahneme ze všech stran. Přidáme utřený česnek.
  • 3
    Přidáme obě mleté papriky a zázvor a promícháme. Poté přidáme i sójovou omáčku a mouku. Krátce osmahneme a zalijeme vodou tak, aby bylo všechno maso ponořené. Dusíme na mírném plameni 60 minut.
  • 4
    Mezitím uvaříme těstoviny podle návodu.
  • 5
    Maso osolíme podle chuti. Podáváme s těstovinami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.