Vepřové kostky s remuládou
23 min.
Ingredience
- 200gramůVepřová panenka
- 10gramůSůl
- 3gramyPepř černý mletý
- 50gramůZelenina nakládaná
- 50gramůMajonéza
- 25mililitrůOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
202 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
18 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
674 mg
Cukr
38 mg
Postup přípravy
- 1Vepřovou panenku nakrájíme na plátky, lehce naklepeme, osolíme, opepříme a v pánvi na rozpáleném oleji osmažíme z obou stran. Maso necháme vychladnout a nakrájíme na kostky.
- 2Nakládanou zeleninu scedíme, necháme okapat a nakrájíme nadrobno. Zeleninu smícháme s majonézou a podle chuti osolíme a opepříme.
- 3Kostky masa upravíme na servírovací tác, na každý kousek masa navršíme remuládu a podáváme. Remuládu můžeme podávat zvlášť a každý strávník si kousek masa namočí v remuládě sám.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.