Vepřové kostky s remuládou

23 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
202 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
18 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
674 mg
Cukr
38 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vepřovou panenku nakrájíme na plátky, lehce naklepeme, osolíme, opepříme a v pánvi na rozpáleném oleji osmažíme z obou stran. Maso necháme vychladnout a nakrájíme na kostky.
  • 2
    Nakládanou zeleninu scedíme, necháme okapat a nakrájíme nadrobno. Zeleninu smícháme s majonézou a podle chuti osolíme a opepříme.
  • 3
    Kostky masa upravíme na servírovací tác, na každý kousek masa navršíme remuládu a podáváme. Remuládu můžeme podávat zvlášť a každý strávník si kousek masa namočí v remuládě sám.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.