Vepřové kostky v těstíčku s ananasovou omáčkou

30 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
956 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
69 g
Sacharidy
50 g
Vláknina
483 mg
Cukr
23 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso nakrájíme na střední kostky, osolíme, opepříme. Kompotovaný ananas nakrájíme na kostky, papriku zbavíme semen a nakrájíme na nudličky.
  • 2
    V míse rozšleháme vejce se 60 ml vody, solí, moukou s kypřícím práškem dohladka.
  • 3
    V hlubší pánvi rozpálíme olej a ze všech stran v něm osmažíme kostky, které jsme obalili připraveným těstíčkem. Osmažené kostky vyjmeme děrovací naběračkou a držíme na teple.
  • 4
    V rendlíku smícháme vodu s octem, cukrem, medem, přivedeme do varu a vmícháme kompotovaný ananas, papriku, sůl, pepř a 2 minuty na mírném plameni povaříme.
  • 5
    V mezičase v misce rozšleháme v ananasové šťávě Solamyl, vlijeme do omáčky a pečlivě šleháme. Omáčku necháme přejít varem.
  • 6
    Osmažené kostky masa rozložíme na talíře a přelijeme horkou omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.