Vepřové kotlety dušené s hořčicí

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1152 kcal
Bílkoviny
56 g
Tuky
17 g
Sacharidy
189 g
Vláknina
9 g
Cukr
225 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kotlety otřeme navlhčenou utěrkou, nařízneme u žeberní kosti, naklepeme, osolíme a zaprášíme hladkou moukou.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme sádlo a kotlety na něm opečeme z obou stran, až dostanou pěknou barvu. Maso pečeme do vysmahnutí. Poté přidáme lžičku hořčice, zaprášíme moukou, mírně podlijeme vývarem, přikryjeme a dusíme do měkka. Dle chuti můžeme ke kotletám přidat kmín.
  • 3
    Jako přílohy podáváme vařené brambory, rýži, zeleninu, saláty.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.