Vepřové kotlety dušené se zelím

70 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
445 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
24 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
4 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vepřové kotlety v celku po všech stranách osmahneme na rozehřátém sádle, podlijeme, osolíme a pod poklicí dusíme do poloměkka. Maso potom vyjmeme a necháme na teplém místě.
  • 2
    Na šťávu od dušení vložíme kysané zelí, přidáme hřebíčky, bobkový list, dvě kuličky jalovce a podle chuti přidáme cukr. Zelí podlijeme trochou vody a podusíme.
  • 3
    K měkkému zelí přidáme nakrájené kotlety a prohřejeme. Nakonec odstraníme celé koření.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.