Vepřové kotlety na barevném pepři

50 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
687 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
30 g
Sacharidy
55 g
Vláknina
20 g
Cukr
16 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejdříve připravíme zeleninu, kterou nakrájíme na kostičky a ty pak vaříme do změknutí v mírně osolené vodě. Do uvařené zeleniny přidáme máslo a mléko a to vše rozmačkáme. Ochutíme pepřem a dosolíme. Zeleninovou směs vložíme do zapékací misky, posypeme parmezánem a upečeme dozlatova.
  • 2
    Vepřové kotlety posypeme barevným pepřem a osolíme. Na pánvi s rozpáleným tukem opékáme, aby maso zůstalo středně propečené.
  • 3
    Podáváme se zapékanou zeleninou, masovou šťávou a jemně nastrouhanými jablky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.