Vepřové kotlety na kedlubnách
45 min.
Ingredience
- 200gramůVepřové kotlety
- 200gramůKedlubna
- 1špetkaPepř černý mletý
- 20gramůOlej rostlinný
- 1špetkaSůl
- 10gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 200mililitrůVoda pitná
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
292 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
18 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Naklepané kotlety osolíme, opepříme a osmahneme na oleji, podlijeme vodou a podusíme.
- 2Kedlubny očistíme a nakrájíme na plátky, které dusíme spolu s masem doměkka.
- 3Šťávu vysmahneme, zaprášíme hladkou moukou a zalijeme vodou, krátce podusíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.