Vepřové kotlety na kmínu
40 min.
Ingredience
- 4kusyVepřové kotlety
- 1špetkaSůl
- 1špetkaKmín celý
- 1kusOlej stolní
- 1šálekVývar z hovězích kostí
- 2lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 2stroužkyČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
2453 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
261 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
89 mg
Cukr
26 mg
Postup přípravy
- 1Omyté kotlety nařízneme na okrajích, lehce naklepeme, potřeme solí a česnekem a pomoučíme jednu stranu.
- 2Maso vložíme do rozpáleného oleje pomoučenou stranou, opečeme, obrátíme, posypeme kmínem a zvolna dopečeme.
- 3Část tuku slijeme, zalijeme vývarem (nebo vodou) a necháme přejít varem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
út 27. 10. 2015
Vepřové kotlety na kmínu
Měkoučké masíčko, výborná vůně a především chuť. Není co dodat. Prostě dobrota největší.