Vepřové kotlety na kmínu

40 min.
Rakousko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
2453 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
261 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
89 mg
Cukr
26 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté kotlety nařízneme na okrajích, lehce naklepeme, potřeme solí a česnekem a pomoučíme jednu stranu.
  • 2
    Maso vložíme do rozpáleného oleje pomoučenou stranou, opečeme, obrátíme, posypeme kmínem a zvolna dopečeme.
  • 3
    Část tuku slijeme, zalijeme vývarem (nebo vodou) a necháme přejít varem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
út 27. 10. 2015
Vepřové kotlety na kmínu
Měkoučké masíčko, výborná vůně a především chuť. Není co dodat. Prostě dobrota největší.