Vepřové kotlety na křenu

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
237 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
16 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
171 mg
Vápník
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kotlety omyjeme, maso částečně odřízneme od kosti, na okrajích nařízneme. Lehce naklepeme, osolíme a obalíme v hladké mouce.
  • 2
    Kotlety po obou stranách zprudka opečeme na rozehřátém másle a oleji, opepříme, podlijeme horkou vodou (nebo vývarem). Za občasného podlévání dusíme do měkka.
  • 3
    Nakonec ke kotletám přidáme nastrouhaný křen a vše prohřejeme.
  • 4
    Podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.