Vepřové kotlety na medu s hráškem

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
340 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
15 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
5 g
Cukr
13 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté kotlety po okrajích a u kostí nařízneme, naklepeme je, osolíme a opečeme na oleji.
  • 2
    Maso podlijeme trochou vývaru, pokapeme medem, sójovou omáčkou, okořeníme zázvorem, rozetřeným česnekem, zakapeme citronovou šťávou a dusíme. Během dušení kotlety obracíme a podléváme vývarem.
  • 3
    K téměř měkkému masu přidáme hrášek a chvíli podusíme.
  • 4
    Podáváme s noky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.