Vepřové kotlety na víně

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
248 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
14 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
401 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté kotlety nařízneme na okrajích, maso do poloviny odřízneme od kosti, kotlety naklepeme, osolíme a opepříme.
  • 2
    Oloupané žampiony nakrájíme na plátky, zakapeme citronovou šťávou a spolu se šunkou pokrájenou na nudličky osmahneme na oleji.
  • 3
    Připravené kotlety zvolna opečeme po obou stranách na oleji, přidáme žampiony se šunkou, podlijeme vínem (můžeme přidat i trochu vermutu) a dusíme asi minutu. Ihned podáváme.
  • 4
    Vhodnou přílohou jsou opečené brambory a zeleninový salát.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.