Vepřové kotlety na zelenině

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
306 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
16 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté kotlety nařízneme u kostí i po okrajích, naklepeme, osolíme a potřeme rozetřeným česnekem. Maso namočíme do rozšlehaného vejce a vložíme na teflonovou pánev s rozehřátým olejem. Zvolna opékáme po jedné straně, obrátíme a pečeme asi minutu.
  • 2
    Poté přidáme k masu na nudličky nakrájenou červenou i zelenou papriku, půlkolečka cibule a předvařenou růžičkovou kapustu. Vše ještě 3 minuty podusíme.
  • 3
    Podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.