Vepřové kotlety obalované v parmezánu
20 min.
Ingredience
- 4kusyVepřové kotlety
- 1kusCibule
- 100gramůSýr Parmezán
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaSůl
- 4lžíceOlej rostlinný
- 400mililitrůMajonéza
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1024 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
100 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
445 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Připravíme si větší misku, do které vložíme majonézu. Nahrubo nasekáme oloupanou cibuli, kterou přidáme k majonéze. Sýr parmezán nastrouháme na jemném struhadle a přidáme do majonézy. Osolíme, opepříme a promícháme.
- 2Kotlety naklepeme a vložíme do připravené majonézové směsi. Opět promícháme a necháme 30 minut odležet při pokojové teplotě. Pak si na pánvi rozpálíme rostlinný olej a kotlety na něm prudce usmažíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.