Vepřové kotlety obalované v parmezánu

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1024 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
100 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
445 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Připravíme si větší misku, do které vložíme majonézu. Nahrubo nasekáme oloupanou cibuli, kterou přidáme k majonéze. Sýr parmezán nastrouháme na jemném struhadle a přidáme do majonézy. Osolíme, opepříme a promícháme.
  • 2
    Kotlety naklepeme a vložíme do připravené majonézové směsi. Opět promícháme a necháme 30 minut odležet při pokojové teplotě. Pak si na pánvi rozpálíme rostlinný olej a kotlety na něm prudce usmažíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.