Vepřové kotlety plněné játry

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
376 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
26 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
570 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kotlety omyjeme a do každé prořízneme kapsu.
  • 2
    Slaninu nakrájíme na kostičky, rozškvaříme a přidáme očištěná, na kousky nakrájená játra. Osmažíme je doměkka, potom osolíme a opepříme.
  • 3
    Připravenými játry naplníme kapsy v kotletách a upevníme párátky. Kotlety osolíme a obalíme v hladké mouce smíchané s mletou paprikou.
  • 4
    Na sádle zpěníme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli, vložíme kotlety a po obou stranách je opečeme. Podlijeme trochou horké vody a dusíme doměkka. Během dušení maso podléváme horkou vodou.
  • 5
    Podáváme s rýží.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.