Vepřové kotlety plněné sýrem

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
841 kcal
Bílkoviny
58 g
Tuky
44 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
7 g
Cukr
877 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kotlety omyjeme a nařízneme do nich kapsu. Každou kotletu naplníme nahrubo nastrouhanou Nivou a sepneme párátkem. Lístky tymiánu přidáme do oleje, přisypeme nadrcený pepř a přidáme prolisovaný česnek. Dobře promícháme. Maso potřeme ochuceným olejem a necháme v chladu odležet asi 3 hodiny. Během marinování maso jednou obrátíme.
  • 2
    Kotlety vyjmeme z marinády a grilujeme asi 10 minut z jedné strany. Kotlety otočíme a na každou položíme plátek rajčete posypaný provensálským kořením. Grilujeme ještě 10 minut a během grilování maso potíráme marinádou.
  • 3
    Podáváme s bramborami pečenými v alobalu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.