Vepřové kotlety plněné sýrem
40 min.
Ingredience
- 800gramůVepřové kotlety
- 250gramůSýr Niva (Rokfór)
- 1kusRajčata
- 1lžičkaProvensálské koření
- 4kusyTymián čerstvý
- 1špetkaPepř černý celý
- 1špetkaNakládaný zelený pepř
- 3stroužkyČesnek
- 100mililitrůOlej olivový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
841 kcal
Bílkoviny
58 g
Tuky
44 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
7 g
Cukr
877 mg
Postup přípravy
- 1Kotlety omyjeme a nařízneme do nich kapsu. Každou kotletu naplníme nahrubo nastrouhanou Nivou a sepneme párátkem. Lístky tymiánu přidáme do oleje, přisypeme nadrcený pepř a přidáme prolisovaný česnek. Dobře promícháme. Maso potřeme ochuceným olejem a necháme v chladu odležet asi 3 hodiny. Během marinování maso jednou obrátíme.
- 2Kotlety vyjmeme z marinády a grilujeme asi 10 minut z jedné strany. Kotlety otočíme a na každou položíme plátek rajčete posypaný provensálským kořením. Grilujeme ještě 10 minut a během grilování maso potíráme marinádou.
- 3Podáváme s bramborami pečenými v alobalu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.