Vepřové kotlety s celerem a mrkví

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
234 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
13 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
2 g
Cukr
915 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté kotlety naklepeme, osolíme a poprášíme moukou. Opečeme je na másle po obou stranách dorůžova. Mírně podlijeme a dusíme do poloměkka.
  • 2
    Očištěný celer a mrkev nakrájíme na jemné nudličky a přidáme do šťávy spolu s hořčicí. Dusíme asi 8 minut, až bude zelenina mírně měkká. Pokud je šťáva řídká, přidáme trochu mouky smíchané s máslem.
  • 3
    Podáváme s noky, těstovinami nebo s rýží.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.