Vepřové kotlety s česnekem v alobalu

0 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
192 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
11 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
105 mg
Cukr
50 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kotlety vykostíme, po stranách nařízneme, naklepeme a potřeme česnekem utřeným se solí.
  • 2
    Alobal potřeme olejem, kotlety na něj položíme a dobře zabalíme, aby šťáva neunikala.
  • 3
    Balíčky vložíme do vyhřáté trouby. Po 5 minutách teplotu snížíme a 20 minut dopékáme.
  • 4
    Podáváme s brambory a zeleninovým salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.