Vepřové kotlety s česnekem v alobalu
0 min.

Ingredience
- 1lžíceOlej stolní
- 4kusyVepřové kotlety
- 1špetkaSůl
- 4kusyČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
192 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
11 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
105 mg
Cukr
50 mg
Postup přípravy
- 1Kotlety vykostíme, po stranách nařízneme, naklepeme a potřeme česnekem utřeným se solí.
- 2Alobal potřeme olejem, kotlety na něj položíme a dobře zabalíme, aby šťáva neunikala.
- 3Balíčky vložíme do vyhřáté trouby. Po 5 minutách teplotu snížíme a 20 minut dopékáme.
- 4Podáváme s brambory a zeleninovým salátem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.