Vepřové kotlety s dušeným ovocem

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
682 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
34 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
4 g
Cukr
32 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté kotlety naklepeme, osolíme a opečeme na oleji. Vyjmeme a necháme na teplém místě. Cukr na pánvi zkaramelizujeme, zalijeme 1 lžičkou vody a chvíli povaříme. Přidáme omyté hroznové víno, omytá, na dílky nakrájená jablka, zalijeme bílým vínem a podusíme. Pečené kotlety upravíme na talíře, pokryjeme dušeným ovocem a posypeme nasekanými ořechy. Ovoce zakapeme trochou citronové šťávy.
  • 2
    Vhodnou přílohou je rýže.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.