Vepřové kotlety s hlívou ústřičnou

80 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
375 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
18 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V kastrole na 1 lžíci oleje zpěníme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme na nudličky nakrájenou hlívu a zvolna opékáme. Okořeníme, osolíme, podlijeme trochou vody a dusíme doměkka.
  • 2
    Potom přidáme spařená, oloupaná, na kousky nakrájená rajčata, očištěný, na nudličky nakrájený pórek a ještě chvíli podusíme.
  • 3
    Na pánvi na zbylém oleji zprudka opečeme vykostěné, naklepané a okořeněné kotlety asi 3 minuty po každé straně. Osolíme je, upravíme na talíře a pokryjeme podušenou směsí s hlívou.
  • 4
    Vhodnou přílohou jsou opečené brambory nebo smažené hranolky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.