Vepřové kotlety s hořčicí a vínem

70 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
363 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
22 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
480 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Proužek sádla na kotletách odkrojíme, jemně nakrájíme a vyškvaříme. Přidáme máslo a omyté, naklepané a osolené kotlety. Opečeme je po obou stranách. V témže kastrole je složíme na sebe a do másla přidáme jemně nakrájenou cibuli k osmažení.
  • 2
    K cibuli přimícháme kotlety, mírně podlijeme a dusíme doměkka. Kotlety při dušení obrátíme.
  • 3
    Nakonec přidáme hořčici rozmíchanou ve víně a ještě 10 minut povaříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.