Vepřové kotlety s hořčicí a vínem
70 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 2lžíceMáslo čerstvé
- 1decilitrVíno bílé
- 1lžičkaSůl
- 1lžičkaHořčice
- 1lžičkaMouka pšeničná hladká T 650
- 600gramůVepřové kotlety
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
363 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
22 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
480 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Proužek sádla na kotletách odkrojíme, jemně nakrájíme a vyškvaříme. Přidáme máslo a omyté, naklepané a osolené kotlety. Opečeme je po obou stranách. V témže kastrole je složíme na sebe a do másla přidáme jemně nakrájenou cibuli k osmažení.
- 2K cibuli přimícháme kotlety, mírně podlijeme a dusíme doměkka. Kotlety při dušení obrátíme.
- 3Nakonec přidáme hořčici rozmíchanou ve víně a ještě 10 minut povaříme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.