Vepřové kotlety s hruškami

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
407 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
26 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kotlety omyjeme, maso částečně odřízneme od kosti, naklepeme, osolíme a poprášíme hladkou moukou. Kotlety po obou stranách opečeme na rozehřátém oleji a potom je i s výpekem přendáme do kastrolu a mírně opepříme.
  • 2
    Hrušky oloupeme, rozpůlíme, zbavíme jádřinců a položíme je řeznou plochou na kotlety. Přelijeme je citronovou šťávou promíchanou s cukrem.
  • 3
    Pokrm pečeme v silně vyhřáté troubě za občasného přelévání vypečenou šťávou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.