Vepřové kotlety s hruškami
60 min.
Ingredience
- 1lžičkaSůl
- 50mililitrůOlej rostlinný
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2kusyHrušky
- 2lžíceCitronová šťáva
- 1lžíceCukr moučkový
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 600gramůVepřové kotlety
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
407 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
26 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1Kotlety omyjeme, maso částečně odřízneme od kosti, naklepeme, osolíme a poprášíme hladkou moukou. Kotlety po obou stranách opečeme na rozehřátém oleji a potom je i s výpekem přendáme do kastrolu a mírně opepříme.
- 2Hrušky oloupeme, rozpůlíme, zbavíme jádřinců a položíme je řeznou plochou na kotlety. Přelijeme je citronovou šťávou promíchanou s cukrem.
- 3Pokrm pečeme v silně vyhřáté troubě za občasného přelévání vypečenou šťávou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.