Vepřové kotlety s jablky

60 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
263 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
12 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
2 g
Cukr
14 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kotlety otřeme vlhkou utěrkou a rozpícháme je vidličkou. Osolíme je a opepříme po obou stranách.
  • 2
    Kotlety vložíme do pekáče s rozpuštěným sádlem.
  • 3
    Jablka oloupeme, rozpůlíme a zbavíme jádřinců. Na každou kotletu položíme polovinu jablka a mírně posypeme cukrem. Pečeme ve vyhřáté troubě asi 30-40 minut. Kotlety často poléváme vypečenou šťávou.
  • 4
    Podáváme s bramborovou kaší.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.