Vepřové kotlety s mrkvovou kaší

55 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
497 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
34 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
4 g
Cukr
50 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kotlety omyjeme, maso částečně odřízneme od kosti, naklepeme a po okrajích nařízneme. Kotlety potřeme česnekem utřeným se solí, poprášíme hladkou moukou a po obou stranách opečeme na rozehřátém oleji.
  • 2
    Oloupanou, nadrobno nakrájenou mrkev podusíme na rozehřátém másle doměkka a necháme ji rozvařit. Zahustíme trochou hladké mouky a podle chuti osolíme. Kotlety upravíme na talíře s připravenou mrkvovou kaší.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.