Vepřové kotlety s mrkvovou kaší
55 min.
Ingredience
- 50gramůMáslo čerstvé
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 500gramůMrkev kořen
- 4stroužkyČesnek
- 600gramůVepřové kotlety
- 1lžičkaSůl
- 40mililitrůOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
497 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
34 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
4 g
Cukr
50 mg
Postup přípravy
- 1Kotlety omyjeme, maso částečně odřízneme od kosti, naklepeme a po okrajích nařízneme. Kotlety potřeme česnekem utřeným se solí, poprášíme hladkou moukou a po obou stranách opečeme na rozehřátém oleji.
- 2Oloupanou, nadrobno nakrájenou mrkev podusíme na rozehřátém másle doměkka a necháme ji rozvařit. Zahustíme trochou hladké mouky a podle chuti osolíme. Kotlety upravíme na talíře s připravenou mrkvovou kaší.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.