Vepřové kotlety s párkem a šunkou

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
467 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
24 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vepřové kotlety omyjeme, osušíme a naklepeme, opepříme, osolíme a poprášíme hladkou moukou. Na krajích a u kosti je nařízneme, aby se při smažení nekroutily.
  • 2
    V pánvi rozpálíme olej a na něm kotlety nejprve zprudka z obou stran osmahneme dozlatova, pak zmírníme oheň a upečeme je doměkka.
  • 3
    Když začínají měknout, přidáme k nim plátky šunky a na poloviny rozkrojené párky, které jsme na koncích nařízli do kříže.
  • 4
    Upečené kotlety dáme na servírovací talíře, na každou položíme plátek opečené šunky a na ni párek. Přelijeme vypečenou šťávou a ozdobíme kyselou okurkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.