Vepřové kotlety s tymiánem
35 min.
Ingredience
- 800gramůVepřové kotlety
- 1lžíceTymián čerstvý
- 80mililitrůOlej rostlinný
- 2kusyCibule
- 60gramůMáslo čerstvé
- 0,25lžičkaPepř černý mletý
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
648 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
51 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Kotlety po kraji nařízneme, naklepeme, osolíme a opepříme. Tymián nakrájíme nadrobno, cibuli pokrájíme na tenké plátky. Kotlety potřeme olejem z odměřené dávky, posypeme tymiánem, pod fólií necháme v chladničce alespoň tři hodiny uležet.
- 2Odleželé kotlety po obou stranách osmažíme na oleji, vyjmeme a do výpeku přidáme máslo, vsypeme cibuli, zarestujeme. K cibuli vrátíme kotlety a dusíme, až je maso měkké.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.