Vepřové kotlety se šalotkami

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
943 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
25 g
Sacharidy
144 g
Vláknina
20 mg
Cukr
300 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kotlety omyjeme, maso částečně odřízneme od kosti, naklepeme a po okrajích nařízneme. Kotlety osolíme, opepříme a opečeme po obou stranách na rozehřátém sádle. Vyjmeme je a urovnáme na nahřátou mísu.
  • 2
    Do zbylého tuku přilijeme bílé víno, vodu (nebo vývar), přidáme očištěné šalotky a podusíme je doměkka.
  • 3
    Kotlety přelijeme výpekem, obložíme podušenými šalotkami a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.