Vepřové kotlety se sýrem a smetanou

15 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
424 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
32 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
20 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očistíme a od kosti nařízneme kotlety.
  • 2
    Naklepeme, osolíme a opepříme po obou stranách.
  • 3
    Nastrouháme tvrdý sýr a smícháme se smetanou.
  • 4
    Rozehřejeme na pánvi máslo a do měkka opečeme po obou stranách.
  • 5
    Vymažeme máslem zapékací mísu, rozložíme do ní kotlety.
  • 6
    Potřeme směsí smetany a sýru.
  • 7
    Ve středně vyhřáté troubě zapékáme do zlatova 15 minut.
  • 8
    Jako přílohu podáváme brambory či těstoviny.
  • 9
    Doplníme čerstvou zeleninou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.