Vepřové kotlety se zeleninovými nudlemi

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
755 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
33 g
Sacharidy
82 g
Vláknina
920 mg
Cukr
524 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kotlety omyjeme, osušíme, osolíme a opepříme. V pánvi rozehřejeme olej s máslem, maso na něm opékáme po každé straně 5 minut.
  • 2
    Nudle uvaříme v osolené vodě, scedíme, propláchneme studenou vodou a necháme okapat.
  • 3
    Očištěné, na nudličky pokrájené papriky a na špalíčky nakrájené jarní cibulky opékáme asi 4 minuty na rozehřátém oleji. Osolíme, opepříme a vmícháme uvařené nudle. Rozdělíme na talíře a obložíme kotletami.
  • 4
    Pokrm ozdobíme snítkou petrželky a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.