Vepřové kotlety smažené
20 min.
Ingredience
- 4kusyVepřové kotlety
- 1špetkaSůl
- 2lžíceStrouhanka
- 100mililitrůOlej stolní
- 1kusVejce slepičí
- 2lžíceMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
432 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
36 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
143 mg
Cukr
312 mg
Postup přípravy
- 1Kotlety u kosti a na okrajích nařízneme, naklepeme, osolíme, obalíme v mouce, rozšlehaném vejci a strouhance.
- 2Na rozpáleném oleji osmažíme z obou stran, z každé asi 5 minut.
- 3Podáváme s brambory, bramborovou kaší a zeleninovým salátem nebo bramborovým salátem a kompotem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.