Vepřové kotlety smažené v pivním těstíčku
20 min.
Ingredience
- 600gramůVepřové kotlety
- 2kusyVejce slepičí
- 0,5decilitrPivo světlé 10% 3,9% obj.
- 2lžíceMouka pšeničná hladká
- 1špetkaSůl
- 3lžíceStrouhanka
- 2lžíceOlej slunečnicový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
351 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
20 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
167 mg
Cukr
524 mg
Postup přípravy
- 1Vepřové kotlety omyjeme, osušíme, naklepeme z obou stran a osolíme.
- 2V misce smícháme vajíčka s pivem a trochou soli.
- 3Plátky masa postupně obalíme v mouce, vajíčku s pivem a ve strouhance.
- 4V pánvi rozehřejeme olej a obalené kotlety v něm smažíme z obou stran dozlatova.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.