Vepřové ledvinky na houbách

110 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
204 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
11 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
884 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ledvinky si připravíme klasickým způsobem a opečeme na sádle s osmahnutou a drobně nakrájenou cibulí.
  • 2
    Podlijeme vývarem a necháme dusit.
  • 3
    K podušeným ledvinkám přidáme najemno nakrájenou cibuli a hříbky.
  • 4
    Opět podusíme, zalijeme bílým vínem, přidáme najemno nakrájená rajčata bez slupek a semen, nadrobno nakrájenou šunku a na nudličky nakrájené povařené papriky. Necháme vše podusit.
  • 5
    Podáváme s vařeným bramborem nebo dušenou rýží.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.