Vepřové maso dušené s mrkví

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
345 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
21 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
5 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso, omyjeme a nakrájíme na kostky. Na rozpáleném oleji zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme maso, sůl, pepř a opečeme ze všech stran.
  • 2
    Zaprášíme moukou, osmahneme, podlijeme a dusíme do poloměkka.
  • 3
    Mrkev očistíme a nakrájíme na kolečka, přidáme k masu, je-li třeba, podlijeme a obojí dusíme doměkka.
  • 4
    Hotový pokrm dochutíme trochou cukru, solí a pepřem.
  • 5
    Podáváme s brambory a kompotem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.