Vepřové maso dušené s paprikou

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
325 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
20 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vepřovou kýtu nakrájíme na kostičky, papriku bez jádřince na slabé proužky, pórek na tenká kolečka.
  • 2
    V pánvi rozpálíme olej, přisypeme maso, osolíme, opepříme a orestujeme. Přidáme papriku, pórek, zakápneme worcesterem, sójovou omáčkou, okořeníme mletým zázvorem, chilli kořením, podlijeme menším množstvím vody a dusíme do měkka. V trošce vody rozmícháme solamyl, přilijeme do pánve, rychle promícháme a zahustíme. Necháme ještě provařit a odstavíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.