Vepřové maso dušené se zeleninou

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
797 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
31 g
Sacharidy
104 g
Vláknina
42 g
Cukr
50 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a omyté maso nakrájíme na menší kostky, opečeme na rozpáleném tuku, opepříme, osolíme, mírně podlijeme vývarem (nebo horkou vodou) a dusíme asi 1/2 hodiny.
  • 2
    Mezitím si očistíme zeleninu, nakrájíme na kroužky cibuli, papriky, patisony. Zelné listy omyjeme a nakrájíme na proužky. Takto připravenou zeleninu přidáme k masu zhruba 15 minut před koncem pečení. Vše dusíme společně až vše změkne.
  • 3
    Jako přílohu podáváme chléb.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.