Vepřové maso na česneku

130 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
386 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
30 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
611 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso nakrájíme na kostky a potřeme ho utřeným česnekem se solí.
  • 2
    Zpěníme si na tuku nakrájenou cibuli, přidáme maso, okmínujeme a opečeme za stálého míchání.
  • 3
    Pak podlijeme a necháme dusit do změknutí.
  • 4
    Zahustíme moukou rozmíchanou v asi 1.5 dl vody a krátce povaříme.
  • 5
    Podáváme s brambory či bramborovým knedlíkem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
út 27. 10. 2015
Vepřové maso na česneku
Voňavoučký česnek vám protne celou kuchyni a měkké masíčko vám ihned zachutná. Tento recept je jednoduchý a přitom tak jedinečný. Ten prostě musíte zkusit. Dávám pět hvězdiček.