Vepřové maso na česneku
130 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 500gramůVepřové maso libové
- 30gramůSádlo škvařené
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 0,5lžičkaKmín celý
- 0,5lžičkaSůl
- 3stroužkyČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
386 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
30 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
611 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Maso nakrájíme na kostky a potřeme ho utřeným česnekem se solí.
- 2Zpěníme si na tuku nakrájenou cibuli, přidáme maso, okmínujeme a opečeme za stálého míchání.
- 3Pak podlijeme a necháme dusit do změknutí.
- 4Zahustíme moukou rozmíchanou v asi 1.5 dl vody a krátce povaříme.
- 5Podáváme s brambory či bramborovým knedlíkem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
út 27. 10. 2015
Vepřové maso na česneku
Voňavoučký česnek vám protne celou kuchyni a měkké masíčko vám ihned zachutná. Tento recept je jednoduchý a přitom tak jedinečný. Ten prostě musíte zkusit. Dávám pět hvězdiček.