Vepřové maso na mléce

70 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
693 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
56 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
20 mg
Vápník
29 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso osolíme a opepříme nejlépe den předem.
  • 2
    V pekáčku rozpustíme máslo, vložíme maso a ze všech stran je opečeme dozlatova. Maso zalijeme téměř celé mlékem a pod poklicí zvolna dusíme.
  • 3
    Když maso změkne, má být mléko husté jako smetana a zbarvené šťávou z masa do zlatožluta. Maso vyjmeme, nakrájíme na plátky a polijeme omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.