Vepřové maso na pivu - na český způsob

90 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
825 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
66 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na kostky 3 x 3 cm nakrájíme maso.
  • 2
    Rozehřejeme tuk a zpěníme na něm nakrájenou cibuli. Přidáme nakrájené osolené maso a ze všech stran osmahneme 5 minut. Promícháme s paprikou.
  • 3
    Vmícháme kmín a polovinu piva, přiklopíme a 45 minut dusíme.
  • 4
    Přisypeme nastrouhaný chléb, přilijeme zbylé pivo a dusíme doměkka již odklopené.
  • 5
    Nakonec podle chuti přisolíme a opepříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.