Vepřové maso nadívané

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
599 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
40 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
4 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Žemli nakrájíme na kostičky a zvlhčíme ji mlékem. Přidáme vejce, máslo, nasekanou petrželku, muškátový oříšek, na másle podušené žampiony a trochu strouhanky. Vše dobře promícháme.
  • 2
    Připravenou směsí naplníme omyté vepřové maso, osolíme a pokmínujeme.
  • 3
    Maso vložíme na pekáček s máslem a upečeme v troubě. Během pečení podléváme vývarem.
  • 4
    Podáváme s vařenými bramborami nebo s bramborovou kaší.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.