Vepřové maso po čínsku
20 min.
Ingredience
- 450gramůVepřové maso mleté
- 2stroužkyČesnek
- 2lžičkyZázvor mletý
- 5kusůCibulka jarní
- 2lžíceChilli omáčka
- 1lžíceOmáčka ústřicová
- 1lžíceOmáčka sójová
- 20gramůMáta
- 1kusSalát ledový
- 2lžičkyOlej sezamový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
344 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
26 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Mleté vepřové maso, prolisovaný česnek a mletý zázvor smažíme 3-4 minuty ve velké pánvi na rozehřátém sezamovém oleji. Vytvořené hrudky vidličkou rozmačkáme. Hotovou směs v misce smícháme s plátky jarní cibulky, sladkou chilli omáčkou, ústřicovou omáčkou, netučnou sójovou omáčkou a čerstvou nasekanou mátou.
- 2Na talíře připravíme listy ledového salátu, naplníme je masovou směsí a podáváme se sladkou chilli omáčkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.