Vepřové maso po čínsku

20 min.
Čína

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
344 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
26 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mleté vepřové maso, prolisovaný česnek a mletý zázvor smažíme 3-4 minuty ve velké pánvi na rozehřátém sezamovém oleji. Vytvořené hrudky vidličkou rozmačkáme. Hotovou směs v misce smícháme s plátky jarní cibulky, sladkou chilli omáčkou, ústřicovou omáčkou, netučnou sójovou omáčkou a čerstvou nasekanou mátou.
  • 2
    Na talíře připravíme listy ledového salátu, naplníme je masovou směsí a podáváme se sladkou chilli omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.