Vepřové maso po orientálsku

40 min.
Tunisko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
391 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
26 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
128 mg
Cukr
753 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytou kýtu nakrájíme přes vlákno na hranolky, promneme ve směsi rozšlehaných vajec, Solamylu a soli. Necháme chvíli odležet.
  • 2
    Maso vložíme na rozehřátý olej a za stálého míchání je zprudka opečeme dozlatova.
  • 3
    Potom přilijeme víno, přidáme nakrájené chilli papričky, utřený česnek, koření a krátce prohřejeme.
  • 4
    Podáváme s dušenou rýží.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.