Vepřové maso po orientálsku
40 min.
Ingredience
- 400gramůVepřová kýta
- 40gramůSolamyl
- 5lžicOlej stolní
- 2lžičkyWorcester (worcesterská omáčka)
- 1decilitrVíno bílé
- 2kusyChilli paprička
- 1špetkaSůl
- 2kusyVejce slepičí
- 2stroužkyČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
391 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
26 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
128 mg
Cukr
753 mg
Postup přípravy
- 1Omytou kýtu nakrájíme přes vlákno na hranolky, promneme ve směsi rozšlehaných vajec, Solamylu a soli. Necháme chvíli odležet.
- 2Maso vložíme na rozehřátý olej a za stálého míchání je zprudka opečeme dozlatova.
- 3Potom přilijeme víno, přidáme nakrájené chilli papričky, utřený česnek, koření a krátce prohřejeme.
- 4Podáváme s dušenou rýží.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.