Vepřové maso s celerem
80 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 600gramůVepřové maso libové
- 1lžíceTuk
- 1kusCeler bulvový
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1kusCitrony
- 2kusyVejce slepičí
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
485 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
35 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Na tuku osmahneme dozlatova jemně nakrájenou cibuli, přidáme omyté maso nakrájené na kostky, osolíme a dusíme ve vlastní šťávě.
- 2K poloměkkému masu přidáme očištěný a nakrájený celer, osolíme a dusíme pod pokličkou v dostatečném množství šťávy.
- 3K hotovému pokrmu přidáme do šťávy rozkvedlané vejce a citron.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.