Vepřové maso s jogurtem
95 min.
Ingredience
- 200gramůVepřová plec
- 60gramůRajčata
- 60gramůPaprika žlutá
- 100gramůJogurt bílý
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaSůl
- 50gramůMrkev kořen
- 300mililitrůVoda pitná
- 0,5lžičkaTymián čerstvý
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
309 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
22 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Maso nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme, přidáme nakrájenou mrkev, zalijeme vodou a na mírném ohni dusíme pod pokličkou asi 1 hodinu.
- 2Přidáme oloupané rajče nakrájené na plátky, nakrájenou papriku a za občasného podlévání dusíme doměkka.
- 3Nakonec vmícháme jogurt a pokrm dochutíme tymiánem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.